Ik zoek kinderopvang

Wij verzorgen naast onderwijs ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze opvang biedt voor kinderen een plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. U kunt op Christelijk Kindcentrum De Schutkampen op doordeweekse dagen van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), peuteraanbod, voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang.

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals ontbijtservice, haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen) en een warme maaltijdservice.

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO. U kunt dan contact opnemen met de directeur van het kindcentrum, 0592-414010 of direct met de kinderopvang van De Schutkampen: 06-29217567.

Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden bij een van onze kindcentra? Ga dan naar het aanmeldformulier wat te vinden is onder het kopje 'Documenten'. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592-09865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.