Peuteropvang

Peuters kunnen gedurende de schoolweken op twee tot drie vaste ochtenden van 8.30 tot 12.30 uur naar de peuteropvang komen om samen met andere kinderen te spelen en te ontdekken. Het lokaal van de peuteropvang is dichtbij de lokalen van de kleutergroepen, hierdoor zal de stap naar de basisschool als heel natuurlijk voelen, mocht u kiezen voor onze basisschool. 

Onze kijk op peuteropvang:

  • Peuters van twee en drie jaar zijn nieuwsgierig om de wereld te gaan ontdekken.
  • Samen spelen met andere kinderen wordt op die leeftijd steeds interessanter.
  • We werken met vaste dagpomragmma's en rituelen, die voor herkenning en veiligheid zorgen.
  • Onze pedagogisch medewerkers zijn ervaren op het gebied van de verzorging en de opvang van kinderen en geschoold in de ontwikkeling van joge kinderen.

Ons aanbod is erop gericht om de peuters uitdaging en plezier te bieden, zodat ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. We werken met Uk en Puk, een landelijk ontwikkeld activiteitenprogramma. ook zijn wij een VVE-locatie,  wat inhoudt dat wij activiteiten bieden op het gebied van voor- en vroeg schoolse educatie. Daarnaast organiseren we voor de peuters dagelijks Peuterpret, met activiteiten op het gebied van natuur, spel, muziek, gym en nog veel meer. Verder gaan we dagelijks naar buiten om lekker te spelen of te wandelen. 

Meer specifieke informatie kunt u lezen in de informatiegids van ons kindcentrum (zie onder “Documenten”).