Buitenschoolse opvang

Op de BSO bieden we de kinderen een vertrouwde en gezellige plek, om plezier te hebben met elkaar. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen dagelijks voor en na schooltijd allerlei leuke activiteiten. Voor schooltijd kunt u gebruik maken van de voorschoolse opvang (VSO) en na schooltijd van de na- of buitenschoolse opvang (NSO/BSO). 

Ons aanbod is erop gericht om kinderen van alle leeftijden uitdaging en plezier te bieden, zodat ze zich prettig voelen.  Op de VSO en de BSO werken we met een dagelijks wisselend activiteitenaanbod, met activiteiten op het gebied van natuur, techniek, sport, spel, koken, creatief, muziek en drama. We maken gebruik van alle faciliteiten binnen De Schutkampen (speellokaal, plein, pc’s, bibliotheek en nog veel meer!) 

 We stimuleren de kinderen om na schooltijd iedere dag naar buiten te gaan, voor vrij spel, een gerichte activiteit of gewoon om wat te ‘chillen’ met elkaar. 

Op de BSO willen we het ouders zo makkelijk mogelijk maken om werk met een druk gezinsleven te combineren. We bieden daarom verschillende extra services: 

  • halen/brengen van en naar (sport)verenigingen (op basis van beschikbaarheid}

  • warme maaltijdservice, wanneer het voor uw kind(eren) beter is om alvast op de BSO te eten 

  • ontbijtservice, voor kinderen die vroeg op de VSO komen en graag bij ons een broodje eten 

Meer specifieke informatie kunt u lezen in de informatiegids van ons kindcentrum (zie onder “Documenten”).